Politiet om makabert rockerdrab: Har du set bil og kufferter?

Politiet søger endnu engang vidner til hændelser, som de mener har tilknytning til det makabre rockerdrab, der blev oprullet denne uge.

Efterforskningen af det makabre rockerdrab, der for alvor kom i politiets søgelys - og efterfølgende blev mørklagt for offentligheden - tirsdag den 6. september, er stadigvæk i fuld gang.

quote Bilen kan vise sig at være meget interessant i sagen

Politiinspektør Svend Foldager

Nu efterlyser Københavns Vestegns Politi nemlig vidner, der har set en brændende bil i Skodsborg. Ifølge politiet er bilen blevet afbrændt foran Skodsborgparken 8 onsdag den 7. september.

Sort Citroén

Der er tale om en sort bil af mærket Citroén C4 Picasso.

- Bilen tilhører en af de personer, vi fik varetægtsfængslet i drabssagen tirsdag formiddag. Så det er altså ikke ham selv, der har brændt den af. Bilen kan vise sig at være meget interessant i sagen, siger politiinspektør Svend Foldager fra Københavns Vestegns Politi.

Politiet hører også gerne fra vidner, der har set Citroénen ved Hedeparken i Ballerup eller ved Orchidevej i Albertslund.

To sorte kufferter

Den 25-årige mand som blev brutalt dræbt og efterfølgende parteret, blev fundet i flere dele i området omkrring Vestskoven i Albertslund.

I onsdags efterlyste politiet vidner, det måtte have set mistænkelig adfærd med IKEA-poser omkring Hedeparken 179 i Ballerup og Orchidevej i Albertslund.

quote (...) har du set personer opfører sig mistænkeligt, mens de transporterede en sort eller sort/gul kuffert

Politiinspektør Svend Foldager

Nu efterlyser Københavns Vestegns Politi endnu engang vidner. Politi offentliggør nemlig billeder af to sorte kufferter, som er blevet brugt i forbindelse med forbrydelsen .

- Så har du set personer opfører sig mistænkeligt, mens de transporterede en sort eller sort/gul kuffert som på billederne, nær de steder som politiet vurderer er centrale i sagen, så ring straks til os, siger Svend Foldager.

Ifølge TV 2 Lorrys oplysninger er den 25-årige blevet dræbt og parteret som følge af et internt opgør i rockergruppen Satudarah.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik