Politiet om bilbrande i København: Vi har gode spor i sagen

Biler brænder i Københavns gader. Natten til mandag blev flere biler forsøgt sat i brand. Nu er der nye spor i sagen, oplyser politiet.

Efter de to forrige nætters bilafbrændinger har Københavns Politi forstærket indsatsen for at sikre de københavnske gader om natten.

Det fremgår af en pressemeddelelse, som politiet har udsendt om sagen.

Igår afholdt vicepolitiinspektør i Københavns Politi Rasmus Bernt Skovgård et pressemøde, hvoraf det fremgik, at Københavns Politi ikke vil acceptere Malmø-lignende tilstande med brændende biler i gaderne.

- Vi har her til formiddag sat os ned og lavet en afpasset of håndfast plan for at komme det til livs. Hvad planen mere præcist består i, vil vi gerne holde for os selv. Men vi vil meget gerne have hjælp fra offentligheden. Så hvis nogen ser noget mistænkeligt i gadebilledet, så skal man ringe 114, sagde vicepolitiinspektøren søndag.

Alligevel blev syv biler sat i brand i nat, hvoraf to af dem brændte ned. Ildspåsættelserne fandt sted i Valby og i Sankt Annæ Gade i Christianshavn.

Christianshavn var også offer for bilafbrændinger natten til søndag, hvor over ti biler blev ramt.

Af pressemeddelelsen, som Københavns Politi har udsendt, fremgår det, at politiet har flere godt spor i sagen. Sporerne er nu genstand for efterforskning, hvilket forhåbentlig vil lede til opklaring.

Foruden efterforskningsarbejdet vil der også i nat være fokus på at forhindre flere brande.

Politiet oplyser endvidere, at politistyrken vil kunne mobiliseres hurtigt, og derfor skal man ikke holde sig tilbage med at ringe 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik