Politiet øger tilstedeværelse i Rødovre efter skud

Efter en skudepisode, hvor adskillige skud blev afgivet, øger Københavns Vestegns Politi nu patruljering af området.

Lørdag eftermiddag omkring 15:10 afgav en gerningsmand en serie skud fra Nørrekær i Rødovre mod en gruppe mænd på et grønt område mellem Lillekær og Maglekær, skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Hidtil tyder undersøgelser på, at en mørkegrøn Audi A6 er kørt fra Avedøre Havnevej ad Nørrekær. Her steg en mørkklædt mand ud og skød adskillige gange mod en gruppe mænd på det grønne område.

En halv times tid efter fandt politiet en udbrændt bil på en sti nær Husum S-station. Politiet undersøger nu, om den kan have forbindelse til skudepisoden.

Københavns Vestegns Politi efterlyser fortsat vidner med oplysninger om skudepisoden eller om den mørkegrå Audi A6, som muligvis er kørt fra Rødovre til Husum.

Skudepisoden fandt sted tæt på en legeplads, hvor børn og voksne har opholdt sig.

-Det er fuldstændig uacceptabelt at skyde på offentlige områder, hvor mennesker færdes, og vi tager det her meget alvorligt. Jeg vil opfordre alle til at give os al den viden, man måtte have, så vi kan få retsforfulgt de skyldige hurtigt, lyder det fra politidirektør Kim Christiansen.

Københavns Vestegns Politi har skærpet opmærksomheden og øget patruljering i området. Søndag vil også den mobile politistation rykke til området.

Hvis du har oplysninger i sagen, skal du kontakte Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på: 43 86 14 48

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik