Politiet: Nivå-skud udløber af bandekonflikt

Et ungt bandemedlem blev mandag aften ramt af skud, da han spillede bold ved Nivå Centret i Nordsjælland.

Den unge mand i begyndelsen af 20'erne, der mandag aften blev ramt af skud ved Nivå Centret i Nordsjælland, er medlem af en lokal bande.

Og politiet mener, at skyderiet formentlig er endnu et udslag af den bandekonflikt, som allerede tidligere har resulteret i et kølleoverfald og en brandstiftelse i Frederikssund.

Det oplyser politiinspektør Michael Hellensberg, Nordsjællands Politi, til Ritzau.

Manden blev ramt, da der blev affyret 10-15 skud mod en gruppe unge, der løb og spillede bold på en parkeringsplads i nærheden af Nivå Centret. Han er ikke i livsfare.

- Vi ved ikke, om skuddene specifikt var rettet mod ham, eller om der blev skudt tilfældigt ind i gruppen, siger Michael Hellensberg.

Blev ramt af flere skud

Politiet arbejder på at finde ud af, hvem den unge mand løb og spillede bold med. Den foreløbige antagelse er, at de alle har tilknytning til bandemiljøet.

- Men vi ved endnu ikke, hvem det er, der er involveret. Vi skal først have talt med manden, siger han.

Den unge blev ramt af flere skud og bragt på sygehuset af to kammerater, der dukkede op. Hans tilstand er ikke kritisk, men han har måttet på operationsbordet.

Politiet regner først med at afhøre ham i løbet af tirsdagen.

Vidner så køretøj forlade stedet

Skuddene blev formentlig affyret fra to våben, og derfor søger politiet efter to gerningsmænd.

De er muligvis forsvundet fra stedet i en bil. I hvert fald har vidner set et køretøj forlade stedet umiddelbart efter, at skuddene faldt mandag aften ved 21.30-tiden.

Politiet opfordrer alle, der har set noget, til at henvende sig på telefon 114.

- Det er meget vigtigt for os at få belyst hændelsesforløbet og finde ud af, hvem der var til stede, siger Michael Hellensberg.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik