Politiet mener, mand spærrede sin kæreste inde

Politiet mener, at en 44-årig mand fra Herlev holdt sin kæreste indespærret fra fredag aften til engang lørdag.

En 44-årig mand fra Herlev er i Retten i Lyngby blevet varetægtsfængslet i fire uger for ulovlig frihedsberøvelse af sin kæreste fra Charlottenlund. Manden er sigtet for det, der i juridisk sprog kaldes kvalificeret frihedsberøvelse. Kæresten, der er 53 år, har anmeldt til politiet, at hun blev holdt indespærret i en længere periode.

- Hun mener, hun har været frihedsberøvet og det mener vi også, at hun har i et vist tidsrum, siger anklager Tine Petersen, Nordsjællands Politi, til Ritzau.

Foreløbig lyder sigtelsen på, at manden holdt kvinden indespærret fra fredag aften omkring klokken 22 til et ikke nærmere fastsat tidspunkt lørdag.

Sigtelsen kan ændres

Men sigtelsen kan ifølge anklageren blive ændret og udvidet, når politiet får talt med vidner.

- Der har været et længere forløb, men spørgsmålet er, hvornår man i juridisk forstand kan tale om frihedsberøvelse. På nuværende tidspunkt mener vi, at det var der fra fredag aften til engang lørdag, siger Tine Petersen.

Kvinden skal være tilbageholdt mod sin vilje først hjemme i kærestens lejlighed i Herlev og efterfølgende hjemme hos sig selv i Charlottenlund.

Manden skal under varetægtsfængslingen opholde sig på en psykiatrisk afdeling, fordi han ikke har det godt, siger Tine Petersen.

Sigtede nægter sig skyldig

Det har han ikke modsat sig. Men han ønskede ikke at udtale sig, da han mandag var i grundlovsforhør i Retten i Lyngby. Blot nægtede han sig skyldig, og hans forsvarer kærede varetægtsfængslingen til landsretten.

Kvinden meldte kæresten til politiet lørdag aften, da det var lykkedes hende at slippe fri. Siden har politiet ledt efter manden på forskellige steder, hvor han plejer at færdes.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20061111-165214-4-1920x1247we (1)

Anklage: Albaner i Kastrup brugte kryptomobiler og hemmelige rum i største narkosag nogensinde

Drab i Gentofte

15-årig før slagsmål, hvor 18-årig blev dræbt: "Tag maskering med"

Jesper Jul

playFire år efter drabet på politibetjent: Nu samler kollegas kone ind i hans minde

Retten i Roskilde

Bedrog svage og ældre for millioner: Mand fra Greve fængslet

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere