Politiet: Martin formentlig såret eller væk med vilje

Københavns Politi er fortsat på bar bund i sagen om den 28-årige Martin Helbos pludselige forsvinden.

Den 28-årige Martin Svejgaard Helbo har nu været væk i fire døgn, efter han pludselig forsvandt efter en tur i byen i København. Politiet arbejder nu ud fra, at Martin selv har valgt at forsvinde eller er kommet til skade.

Det oplyser efterforskningsleder Anton Havegård fra Station Bellahøj, der tirsdag fortsætter eftersøgning på fuldt blus.

- Hele hans historik og det som familie og venner oplyser, så er han ikke ude i noget grumt. Han virker som en helt almindelig dansk borger, og det er også det, som vores undersøgelse viser, siger Anton Havegård til Ritzau.

- Der kan være sket ham noget, som ikke er en forbrydelse, og så kan han have valgt at forsvinde af sig selv. Det er den vej, som vi synes, det peger, men alle veje er åbne, fortæller efterforskningslederen.

Hverken afhøring af vidner, undersøgelser på den 28-årige Martin Svejgaard Helbos bopæl eller gennemgang af overvågningsvideo har givet politiet et spor at gå efter.

Martin blev sidst set i nærheden af sin bopæl natten til lørdag klokken to om natten, og omkring dette tidspunkt var hans telefon ikke længere aktiv.

Martin Svejgaard Helbo er ligeledes blevet efterlyst via det sociale medie Facebook. Således har flere tusinde brugere delt efterlysningen af manden, der forsvandt fra baren Bakken i kødbyen.

Både familie og venner er også gået i gang med at lede efter Martin.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik