Politiet kører med S-toget

Søvnige, berusede passagerer på S-togsstrækningen mellem København og Hillerød kan fremover i weekenden føle sig mere sikre i de tidlige morgentimer.

Gennem det sidste halve år har politiet fået en del anmeldelser om tyve, der har stjålet smartphones, smykker og punge, mens deres ofre sov rusen ud lørdag og søndag morgen i toget. Men nu vil politiet være aktivt tilstede, skriver Frederiksborg Amts Avis.
- Det er noget, vi vil prøve, om vi ikke kan få gjort en indsats overfor ved at være tilstede på de afgange tidligt om morgenen i weekenden.

Det vil vi satse på at gøre snarest muligt og efter al sandsynlighed førstkommende weekend, siger funktionsleder i Nordsjællands Politi Christian Have.
- Der er temmelig mange anmeldelser på det om morgenen, hvor folk småslumrer og opdager, at de er blevet bestjålet, mens de har sovet, tilføjer han.

Senest fik en 18-årig mand fra Gilleleje søndag stjålet sin iPhone. Samme dag lykkedes det dog politiet at anholde to 15-årige asylansøgere fra Gribskovlejren. Her var de i besiddelse af en række tyvekoster, blandt andet den 18-åriges telefon.

Tyveknægtene har primært været asylansøgere, oplyser politiet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik