Politiet kalder afsløring interessant

Måske skal Københavns Politi nu afhøre Ekstra Bladets journalist om påstået lækage-tilbud fra spindoktor.

Københavns Politi vil nu kigge nærmere på afsløringen af, at den tidligere skatteministers særlige rådgiver tilbød Ekstra Bladet fortrolige oplysninger om Helle Thorning-Schmidts skattesag.
På Politigården siger politiadvokat Dorit Borgaard om afsløringen i Ekstra Bladet:
- Det er en interessant oplysning.
- Vi er selvfølgelig opmærksomme på, hvad der kommer frem i medierne, bemærker hun.

Men politiadvokaten vil ikke røbe detaljer om hvilke konsekvenser, oplysningen får for den videre efterforskning.
- Vi holder kortene tæt til kroppen, lyder det fra politiadvokat Borgaard.
Hun vil således ikke sige, om efterforskerne nu vil afhøre Ekstra Bladets journalist Jan Kjærgaard, som har afsløret, at Troels Lund Poulsens særlige rådgiver Peter Arnfeldt tilbød ham adgang til dele af den private skattesag.

Politifolkene fik oprindeligt anmeldelsen fra Skatteministeriet 8. september. Politiet blev bedt om at undersøge, hvem der stod bag lækagen af S-lederens skattesag til dagbladet B.T.
- Den er stadigvæk i gang, siger politiadvokat Dorit Borgaard, der dog ikke vil fortælle om antallet af afhørte personer.
Men blandt dem er for eksempel direktøren for Skat København, Erling Andersen, hvis redegørelse om forløbet med skattesagen i fredags blev offentliggjort på Skatteministeriets hjemmeside.

Undervejs i forløbet har politiet sigtet en mand fra Møn for at stå bag lækagen, men politiet har selv antydet, at sigtelsen er et vildspor.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik