Politiet jagter voldsmænd: Slog 18-årig ned

En ung mand er indlagt på Rigshospitalets traumecenter med skader i hovedet. Blev slået ned på grund af studenterhue.

En gruppe unge mænd fra den internationale linje på Birkerød Gymnasium var fredag nat ude at fejre, at de havde fået studenterhue på. Men festen endte blodigt, da de ni kammerater passerede Nørreport Station i København.

Her støder de klokken 04.51 på en mindre gruppe unge mænd, der angiveligt vil have fat i den ene students hue.

- Der opstår noget tumult, og den 18-årige får nogle slag og spark i hovedet, da han ikke vil udlevere den, fortæller den centrale efterforskningsleder hos Københavns politi, Robert Jensen, til Ekstra Bladet. Og han fortsætter:

- Den 18-åriges kammerater bliver holdt tilbage, så de ikke kan hjælpe ham.

Den unge mand tager hjem til Fredensborg, hvor han bor, efter overfaldet. Om natten vågner han og har det meget dårligt. Han bliver straks bragt til Rigshospitalets Traumecenter, hvor det viser sig, at han har en blødning i hjernen.

- Han er stadig bevidstløs, så vi har ikke haft mulighed for at tale med ham og finde ud af, hvad der præcis er sket. Men det er ret alvorligt, siger Robert Jensen.

Politiet efterlyser vidner til overfaldet og har følgende signalement af de fire gerningsmænd.

De beskrives som fire unge danske mænd i alderen 18 til 20 år. De er omkring 180 cm høje og enten skaldede eller har meget kort lyst hår.

To af dem var iført hvid t-shirt eller sweather samt lyse jeans. Den tredje bar en sort jakke, måske med noget blåt på skulderen. De flygtede fra stedet efter overfaldet.

- Gerningsmændene ved nok ikke, hvor alvorligt de har skadet den 18-årige. Derfor vil jeg kraftigt opfordre dem til at henvende sig så hurtigt som muligt. Imens går vi i gang med at gennemgå videoovervågningen fra stationen. Og jeg vil ikke tøve med at efterlyse de fire med billeder i pressen.

Robert Jensen kan endnu ikke oplyse om den 18-årige vil få mén af overfaldet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik