Foto: Brian Bergmann, Scanpix

Politiet jagter fortsat vidner til uheld med flugtbilist

Københavns Politi har fortsat ikke fundet flugtbilisten, der kørte en mandlig cyklist ned på Amager – og leder også efter et øjenvidne i sagen.

Det er fortsat småt med vidner til den voldsomme trafikulykke onsdag aften, hvor en mandlig cyklist i 40’erne blev kørt ned af en flugtbilist ved Christmas Møllers Plads på Amager i København.

Københavns Politi efterlyser derfor endnu engang vidner til uheldet – ikke mindst føreren af den større sorte personbil, der forårsagede uheldet. Bilen flygtede fra stedet ad Amagerfælledvej, til højre af Amager Boulevard, hvorefter den forsvandt i ukendt retning. Registreringsnummeret begynder muligvis med AC.

Mand med billede er interessant

Særligt et vidne til episoden er interessant for politiet. Det drejer sig om en mand i begyndelsen af 50’erne, der kørte i en hvid mandskabsvogn med lad, som skulle have taget et billede af flugtbilen.

- Vi har fået et par enkelte henvendelser, som vi nu efterforsker. Men vi ønsker stadig at høre fra flere vidner, der har set noget, siger Anne Katrine Kristensen, efterforskningsleder, politikommissær ved Københavns Politi, til TV 2 Lorry.

Politiet ser meget alvorligt på sagen, og oplyser, at offeret for ulykken fortsat befinder sig i kritisk tilstand. 

Læs også Politiet søger vidner: Cyklist kørt ned af flugtbilist