Politiet jagter brandstifter: Ved du noget om denne plastikdunk?

Brand i nybyggeri efterforskes som påsat. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at finde brandstifteren.

Natten til søndag opstod der brand i et boligbyggeri med tre lejligheder, der er under opførelse i Timianhaven i Havdrup.

Der skete stor skade på lejlighederne, og Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker branden som værende påsat.

Derfor beder de nu offentligheden om hjælp i efterforskningen.

Politiet efterlyser vidner, der måtte have set mistænkelige personer eller køretøjer i området. Det drejer sig om tidsrummet fra lørdag den 17. marts om aftenen til søndag den 18. marts omkring kl. 02:00. Branden blev anmeldt klokken 01:50.

Der er fundet en grøn fem-liters plastikdunk i området ved brandstedet og spor af brændbare væsker. Det er blandt andet derfor, at politiet mener, at branden er påsat.

Midt- og Vestsjællands Politi har tirsdag offentliggjort et billede af plastikdunken, og de vil gerne høre fra vidner, der måtte have kendskab til den.

Gerningsmand kan være forbrændt

Politiet er interesseret i oplysninger om personer, der skulle have indkøbt en eller flere af disse plastikdunke i byggemarkeder, tankstationer mv. i nærområdet i dagene op til brandens opståen.

Midt- og Vestsjællands politi kan ikke udelukke, at gerningsmanden kan være blevet forbrændt på hænder og/eller krop i forbindelse med ildspåsættelsen, hvorfor de desuden er interesseret i at høre fra vidner, der har kendskab til personer, der eventuelt har pådraget sig sådanne skader for nylig.

Politiet er endvidere interesseret i at høre fra vidner, der i øvrigt kan bidrage med oplysninger til sagen.

Oplysninger i brandsagen gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik