Politiet indsætter mobil politistation i Albertslund efter skyderi

Efter de seneste dages fire skyderier i Albertslund, rykker Københavns Vestegns Politi nu ud med en mobil politistation.

Københavns Vestegns Politi indsætter i dag onsdag en mobil politistation i det område i Albertslund, der har været ramt af gentagende skyderier de seneste dage. 

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

- Vi indsætter den mobile politistation for at borgerne har mulighed for at kontakte os direkte, hvis de har informationer i forbindelse med skyderierne og for at sikre opretholdelse af tryghed i området, siger politiinspektør Mikael Wern.

Politiet var onsdag morgen i gang med undersøgelser efter ny skudepisode i Albertslund.
Politiet var onsdag morgen i gang med undersøgelser efter ny skudepisode i Albertslund.
Foto: Steven Knap / Droto.dk

Tirsdag eftermiddag blev en tilfældig fodgænger ramt af skud på Albertslundvej/Roskildevej ved endnu en episode. 

Efter dette skyderi blev der etableret visitationszone i dele af Albertslund. 

Politiet skriver i pressemeddelelsen, at de det seneste døgn har intensiveret patruljeringen i området, ligesom der i dag vil blive sendt betjente på gaden, som vil dele foldere ud.

I dem opfordres folk til at kontakte politiet, hvis de har set noget i forbindelse med skyderierne eller i øvrigt kender til sagerne. 

- Det er en meget alvorlig situation. Det er endnu uklart hvad der er motivet bag skyderierne, men det efterforsker vi lige nu. Umiddelbart tyder intet på konflikt mellem bander, siger politiinspektør Mikael Wern i pressemeddelelsen.

Èn anholdt

I går aftes anholdt politiet en 19-årig mand som sættes i forbindelse med flere af skyderierne.

Anholdelsen fandt sted i forlængelse af skyderiet på Albertslundvej/Roskildevej i går.

- Vi har stor fokus på efterforskningerne. Disse skyderier skal bringes til ophør og trygheden i området skal genetableres, siger politiinspektør Mikael Wern i pressemeddelelsen.

Den mobile politistation vil være placeret på adressen Rypehusene 1-3 – foran butikstorvet. Den vil står der i dag fra kl 14 til kl 20 og igen fra i morgen kl 07. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik