Politiet i Roskilde mangler hjælp: Har du set de her to mænd?

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser nu oplysninger i flere voldssager begået i Roskilde den samme aften. Politiet mistænker to mænd på cykler.

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu om hjælp til at identificere de to mænd på billedet, som er mistænkt for at have udøvet vold ad flere omgange samme aften i Roskilde. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

I Roskilde efterlyser Midt - og Vestsjællands Politi to mænd, som ad flere omgange er mistænkt for at have udøvet vold på gaden. 

Første gang de to mænd gik til handling, var d. 6. november kl. 19.28 ved Stationscentret. Her mistænkes de for overfald på en 17-årig mand. Offeret gik kort før episoden sammen med en ven ad stien forbi politististationen og arresten i retning mod Jernbanegade. 

Her mødte de to fremmede mænd på cykler, som fulgte efter dem og råbte ad dem.  Den 17-årige og vennen blev bange og løb hen til Stationscentret. Her gik vennen en tur i kiosken, imens offeret ventede udenfor, hvor de to fremmede mænd på cykler igen dukkede op og udøvede vold imod den 17-årige, lyder udtalen fra Midt- og Vestsjællands Politi. 

To episoder på samme aften

Senere samme aften var de to mænd formentlig på spil igen i Roskildes gader. Her fik politiet en anmeldelse om vold mod en 27-årig kvinde. Hun blev overfaldet på Eriksvej af to fremmede mænd, der inden overfaldet spurgte efter jointpapir.

Ifølge politiet afslog den 27-årig kvinde og sagde, at hun ikke havde det på sig, da det var ulovligt. Herefter tog den ene af mændene ifølge politiet fat i kvinden og nikkede hende en skalle, så hun faldt ned på jorden. Da den 27-årige kvinde lå på jorden fik hun hældt vin over sig, skriver politiet i en pressemeddelelse. 

Midt- og Vestsjællands Politi har efterforsket sagerne og har nu fundet frem til, at der er en sammenhæng i de to sager. Derfor efterlyser de nu de to mistænkte offentligt.

Hvis du har oplysninger i sagen kan du kontakte Midt- og Vestsjællands Politis lokale efterforskning i Roskilde på telefonnummer 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på telefonnummer 114. 

Beskrivelse af de to mistænkte 

A: Mand, dansk af udseende, 18-25 år, 180-185 cm. Kropsbygning: almindelig. Hudfarve: hvid, Talte: dansk. Iført: mørk trøje, lyse bukser, halsedisse. Medbragte: Lilla racercykel.

B: Mand, dansk af udseende, 18-25 år, 175-180 cm. Kropsbygning: almindelig. Hudfarve: hvid. Yderligere kendetegn: hageskæg. Talte: dansk. Iført: grå/sort hættetrøje, hvide malerbukser med pletter. Medbragte: sort damecykel.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik