Gik ud med uhyggelig lydfil: Nu har politiet fået flere tip om drabssag

Politiet har efter offentliggørelsen af en lydfil i forbindelse med en drabssag fået flere henvendelser fra borgere, der mener at genkende stemmen.

Opdateret d. 20. januar: Vi har fjernet billedet af den dræbte

I håb om at få tip fra borgerne valgte Nordsjællands Politi tirsdag at offentliggøre billede, lydfiler og oplysninger i forbindelse med det overfald, der kostede 58-årige Charlotte Asperud livet i Nordsjælland.

Det voldsomme overfald fandt sted den 30. april omkring klokken 02.45 i Charlotte Asperuds hjem på Aspevej 3 i Tisvildeleje.

Nordsjællands Politi oplyser til TV 2 Lorry, at man har modtaget en række borgerhenvendelser med oplysninger, som politiet nu er i gang med at efterforske.

Det er især på grund af lydfilen, hvor man hører overfaldsmandens stemme, der har fået borgere til at henvende sig til politiet.

Hør lydfilen fra hændelsen herunder. ADVARSEL: Voldsomme optagelser.

- Vi har fået omkring 10 henvendelser fra borgere, og de fleste er fra folk, der mener at genkende mandestemmen på lydfilen. Det har givet os noget at arbejde med, og på baggrund af henvendelserne er vi nu gået i gang med at undersøge det nærmere, siger efterforskningsleder Henrik Gunst, der er politikommissær i Nordsjællands Politi.

- Det er selvfølgelig en lidt kontroversiel efterforskningsdel, at offentliggøre lydfilen, men vi valgte at gøre det, selv om vi stod i et etisk dilemma. Det er jo en vigtig del af sagen, og vi tog beslutningen for at kunne komme videre, siger Henrik Gunst.

Ifølge Nordsjællands Politi er Charlotte Asperud i månederne op til drabet blevet set sammen med en skaldet mand med briller. Nordsjællands Politi ønsker at høre fra manden. Og få af henvendelserne drejer sig netop også om den skaldede mand, fortæller Henrik Gunst.

Som en del af efterforskningen forsøger politiet desuden at klarlægge, hvorvidt Charlotte Asperud var i et forhold.

Samtidig vil politiet fortsat gerne høre fra borgere i Tisvildeleje, som har set eller hørt noget mistænkeligt, der ikke passer ind i "det normale hverdagsbillede".

Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik