Politiet forlænger lukningen af LTF-tilholdssted

Københavns Politi har fredag forlænget lukningen af et tilholdssted for bandegrupperingen Loyal To Familia i Tingbjerg.

Politidirektøren i Københavns Politi har fredag valgt at forlænge lukningen af et tilholdssted for bandegrupperingen Loyal To Familia i Tingbjerg. 

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Forbuddet trådte første gang i kraft den 27. oktober med virkning i 14 dage. Det skete ud fra hensynet til naboernes tryghed og sikkerhed, da lokalerne ligger i en bygning, der også huser flere forretninger, et bibliotek og en ungdomsklub.

Risiko for angreb

Forbuddet forlænges, fordi Københavns Politi på baggrund af efterforskning og  monitering fortsat vurderer, at der aktuelt er en konflikt i det københavnske bandemiljø, som LTF er en del af.

Derfor vurderer Københavns Politi, at der fortsat er en betydelig risiko for angreb mod tilholdsstedet, oplyses det i pressemeddelelsen.

- Vi kan konstatere, at man fortsat bevæbner sig i bandemiljøet og at der stadig er spændinger imellem de grupper, der har ligget i væbnet konflikt. Dette har ikke ændret sig, selv om der ikke er skudt i 14 dage. Vi vurderer, at der fortsat er betydelig risiko for angreb og derfor opretholder vi lukningen af bandetilholdsstedt af hensyn til de øvrige borgeres tryghed og sikkerhed, siger politiinspektør Torben Svarrer.

Lukningen betyder konkret, at det er forbudt at tage ophold på adressen Ruten 14 , kælderen, Tingbjerg, 2700 Brønshøj. Forbuddet gælder frem til den 8. december 2017 kl. 14.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20200910-132712-L-1920x1280we

Buskrydning skulle bremse hashhandel: Nu er pusherne rykket til en ny park

def_thumb,50_percent

playLighunde leder efter Maria From i fjord

Mobiltelefon, opkald

Efter flere falske politi-opkald: Opfordrer borgere til at passe på

brand ishøj

Beboer løsladt efter voldsom brand i Ishøj

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere