Foto: TV 2 Lorry

Politiet finder lig: Formentlig forsvundne Hafida

Politiet har fundet liget af en kvinde, som de mener er den forsvundne mor til to Hafida Bourouih fra Glostrup

Københavns Vestegns Politi har tirsdag fundet liget af en kvinde, som de formoder er den forsvundne mor til to drenge Hafida Bourouih fra Glostrup, som forsvandt torsdag i sidste uge.

Den 40-årige far til kvindens to drenge fremstilles i grundlovsforhør tirsdag, hvor politiet vil kræve ham varetægtsfængslet. Københavns Vestegns Politi sigter ham fortsat for at have dræbt Hafida Bourouih.

- Vi havde håbet at finde Hafida i live men har desværre fået vores mistanke bekræftet. Vi tror dog fortsat, at vi har fat i gerningsmanden, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Politiet kom mandag i besiddelse af flere ejendele, der tilhører den forsvundne 39-årige Hafida Bourouih.

Kvindens pung, taske, nøgler og sengetøj blev fundet af en mand i en rabat på hjørnet af Albertslundvej og Holsbjergvej i Albertslund. Sammen med dem lå en køkkenkniv, en sav og en økse, som ifølge Ekstra Bladet blev fundet i sorte affaldssække.

- Vi håber, at vi kan finde nogle fingeraftryk eller noget dna på genstandene, som kan hjælpe os med at finde frem til, hvem der har smidt dem dér, sagde vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi Charlotte Skovby til BT.