Politiet får stadig henvendelser om forsvundne Martin

Mange vidner tror de ser den forsvundne Martin Svejgaard Helbo og går til politiet med billeder.

Københavns Politi får fortsat løbende henvendelser fra borgere, der mener at have oplysninger om den efterlyste Martin Svejgaard Helbo, som nu har været forsvundet i en uge efter en bytur.

- Men vi har en opfordring: Hvis man tror, at man har fået øje på Martin, så tag og gå hen til vedkommende, prik ham på skulderen og spørg: Er du den efterlyste Martin. For han er ikke farlig.

Det siger Dan Aakerhjelm Sørensen, central efterforskningsleder i Københavns Politi.

For det tager nemlig dyrebar tid fra efterforskerne at forfølge alle de spor, der kommer ind.

- Mange tror, at de ser Martin, tager et billede af ham, og går hjem og ringer efter politiet.

- Vi tager selvfølgelig alle henvendelser alvorligt og efterforsker dem, så det giver en masse arbejde, der let kunne være undgået, hvis folk havde henvendt sig til ham med det samme, siger han.

Men selvom der løbende har været henvendelser, så mangler politiet endnu at få afgørende spor.

- Der er desværre ingen gennembrud i sagen, siger Dan Aakerhjelm Sørensen.

Hverken afhøring af vidner, undersøgelser på den 28-årige Martin Svejgaard Helbos bopæl eller gennemgang af overvågningsvideo har givet politiet et spor at gå efter.

Martin blev sidst set i nærheden af sin bopæl på Nørrebro natten til lørdag klokken to om natten, og omkring dette tidspunkt var hans telefon ikke længere aktiv.

Martin Svejgaard Helbo er ligeledes blevet efterlyst via Facebook. Således har flere tusinde brugere delt efterlysningen af manden, der forsvandt fra baren Bakken i kødbyen.

Hans venner og familie har deltaget aktivt i eftersøgningen, og mange steder på Nørrebro hænger der opslag med billeder af den forsvundne 28-årige mand.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik