Politiet evakuerer Terminal 3 i Københavns Lufthavn

En mistænkelig kuffert er fundet i Terminal 3 i Københavns Lufthavn i Kastrup, og politiet er i gang med at evakuere folk.

Terminal 3 i Københavns Lufthavn er onsdag i gang med at blive evakueret, oplyser Morten Bro, der er kommunikationsmedarbejder på stedet. Der er blevet fundet en mistænkelig kuffert, og så er det standardprocedure at evakuere terminalen, fortæller han. Morten Bro kan ikke fortælle, hvor mange mennesker der bliver evakueret.

"Det har vi ikke overblik over endnu. Det er meget nyt," siger han.

Men han fortæller, at check-in indtil videre flyttet til Terminal 2. Det kommer muligvis til at medføre nogle forsinkelser i flytrafikken. Selv skriver Københavns Politi på Twitter, at politiet er "til et mistænkeligt forhold i lufthavnen".

Vagtchef ved Københavns Politi Carsten Reenberg vil ikke oplyse yderligere om sagen. Men på spørgsmålet om, hvor de mange mennesker fra terminalen vil blive evakueret hen, lyder vagtchefens svar:

"Det skal vi nok løse."

Evakueringen påvirker også den kollektive trafik. DSB oplyser, at der i øjeblikket ikke er nogen tog, der stopper ved lufthavnen. Togene kører direkte til Sverige efter stoppet ved Tårnby. Men DSB er i gang med at indsætte busser, der kører mellem Tårnby og Terminal 2, så passagerer stadig kan nå frem til lufthavnen. Metroen kører heller ikke til lufthavnen i øjeblikket på grund af politiets arbejde, oplyser Københavns Metro på Twitter.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20200910-132712-L-1920x1280we

Buskrydning skulle bremse hashhandel: Nu er pusherne rykket til en ny park

def_thumb,50_percent

playLighunde leder efter Maria From i fjord

Mobiltelefon, opkald

Efter flere falske politi-opkald: Opfordrer borgere til at passe på

brand ishøj

Beboer løsladt efter voldsom brand i Ishøj

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere