Politiet er på bar bund i mystisk skudsag

Københavns Vestegns Politi er noget i vildrede efter en formodet skudepisode på grillbaren Charlie Burger i Skovlunde. Ud over skudhullet er der nemlig ikke spor efter skyderi.

- Der er lavet hul i ruden, men vi har ikke fundet noget projektil. Så enten er der blevet skudt med noget andet, eller også er projektilet fragmenteret fuldstændigt, da det ramte ruden, fortæller vagtchefen ved Vestegnens Politi.

Der var to ansatte og to gæster til stede på Charlie Burger fredag klokken cirka 19.40. De er blevet afhørt af politiet, men det har ikke bragt efterforskningen nogen vegne.

- Vi har også afhørt burgerbarens ejer. Han mener ikke at have nogen fjender, så det fører heller ikke til noget, fortæller politiets vagtchef.

Politiet mangler dog at finde frem til en familie, der befandt sig i en Blockbuster-videoforretning på gerningstidspunktet. Politiet håber, at familien muligvis har set noget.

- De forlod forretningen på cirka samme tidspunkt, der blev skudt på, fortæller vagtchefen.

Mysteriet om det manglende projektil har fået politiet til at overveje, om det overhovedet er et skydevåben, der har været i brug.

- Måske kan det være en slangebøsse eller noget andet. Eller også er det en pistolkugle med et meget blødnæset projektil, som er gået fuldstændig itu, da det har ramt ruden, siger vagtchefen.

Trods tvivlen om, hvad der er foregået, efterforsker politiet fortsat sagen som en skudsag.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Nivå Havn

Beredskab indstiller eftersøgning af mand ved Nivå Havn

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere