Politiet efterlyser voldtægtsforbryder: Har du set Wasim?

Wasim Essam Hajress blev for nylig dømt for en voldtægt, som han skulle afsone sin straf for. Nu aner politiet ikke, hvor han er.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser den 35 årige Wasim Essam Hajress.

Han blev tidligere på måneden dømt ved Retten i Roskilde for at have voldtaget en 19-årig kvinde i en kælder tilbage i april. Men nu aner politiet ikke, hvor han er.

Derfor efterlyser de ham nu med navn og foto.

Signalement

Wasim Essam Hajress signaliseres som værende: 35 år, ca. 188 cm høj, brune øjne, sort kort hår på toppen af hovedet, tidligere kendt med sort fuldskæg, almindelig af bygning. Ingen oplysninger om aktuel beklædning.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Wasim Essam Hajress er statsløs palæstinenser, men født i Libanon. Han har været i Danmark, siden han var barn, men er uden fast bopæl.

Han blev den 6. september idømt 3 år og 6 måneders ubetinget fængsel - samt udvisning af Danmark for bestandigt - for blandt andet den føromtalte voldtægt. En voldtægt, han begik sammen med en 26-årig dansk statsborger tilbage i april måned. Den 26-årige medgerningsmand blev idømt 2,5 års ubetinget fængsel.

Dømt for mere end en voldtægt

De to mænd havde mødt ofret, en 19-årig pige, under en bytur, hvorefter de sammen var taget hjem til den ene af de to mænd i Roskilde, Her blev den unge kvinde voldtaget i et kælderrum.

- Hun blev fastholdt og tvunget til samleje og oralsex, har senioranklager Randi Tvile fra Midt- og Vestsjællands Politi tidligere fortalt til TV 2 Lorry.

Retten lagde både ved strafudmålingen og udvisningen af Wasim Essam Hajress vægt på, at han flere gange tidligere var dømt for personfarlig kriminalitet, herunder voldtægt.

Nu mangler han så at afsone sin fængselsstraf. Men politiet har i skrivende stund "ingen formodninger om hvor den eftersøgte opholder sig."

- Han var ikke varetægtsfængslet, inden han fik dommen, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Charlotte Tornquist til TV 2 Lorry.

- Han har været med til retsmøderne, men på selve dagen for domsafsigelsen udeblev han efter pausen. Vi har siden hen søgt ham forgæves flere steder. Derfor efterlyser vi ham nu, siger hun.

Oplysninger om den efterlyste Wasim Essam Hajress gives til Midt og Vestsjællands Politi på telefon: 4635 1448 eller via nærmeste politi på telefon 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik