Politiet efterlyser to kvindelige tricktyve fra Rødovre

Mens den ene tricktyv gav en ældre dame massage i køkkenet, stjal den anden tyv smykker fra soveværelset.

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu et fotografi af to kvindelige tricktyve, som stjal smykker fra en 82-årig kvinde i Rødovre den 27. august. 

quote Vi antager, at dette tricktyveri ikke nødvendigvis er deres første.

Charlotte Skovby

De to ubudne gæster henvendte sig på den 82-åriges bopæl på Ruskær klokken cirka 12 under påskud af at være fra Rødovre Kommunes hjemmepleje. 

Mens den ene tricktyv gav den ældre dame massage i køkkenet, stjal den anden tyv smykker fra damens soveværelse. 

Signalement af tricktyvene:

- Kvinde, 30-40 år,
lettere kraftig af bygning, 160-170 cm høj, lys i huden, blond hår sat op i hestehale, iført hvid kittellignende kjole, hvide strømper og sorte sko - medbragte sort skuldertaske.

- Kvinde 30-40 år,
almindelig bygning, 160-170 cm, lyst langt hår i hestehale, lys i huden, iført blålig kittellignende tøj, hvide strømper og mørke sko, medbragte sort skuldertaske.

Talte dansk med accent
Den ene falske hjemmehjælper oplyste under episoden, at hun kom fra Italien. Hun talte angiveligt et udmærket dansk – dog med accent. 

- Vi har begrundet håb om at nogen kan genkende de to tricktyve på de billeder, vi nu har offentliggjort. Vi hører også gerne fra andre, der har været udsat for episoder med de to kvinder. Vi antager, at dette tricktyveri ikke nødvendigvis er deres første, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby i en pressemeddelelse. 

Kan du hjælpe i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43 86 14 48


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik