Politiet efterlyser ejere til mere end 100 tyvekoster

Har du haft indbrud? Så har politiet måske fundet dine stjålne ejendele.

Her ses et udpluk af de mange tyvekoster. Foto: Nordsjællands Politi

Smykker, møbler, malerier og tøj.

Københavns Politi er stødt på et hav af tyvekoster, efter de har snuppet en formodet indbrudstyv.

For at alle de stjålne ejendele kan vende hjem til deres rette ejere, har politiet nu uploadet et helt fotoalbum på Facebook, hvor man kan bladre sig igennem fotos af de i alt 106 tyvekoster.

Læs også Værst i Nordsjælland: Danmark hårdest ramt af indbrud i hele Europa

Stammer muligvis fra indbrud Nordsjælland

Det er kollegerne hos Nordsjællands Politi, der har delt opslaget. En stor del af genstandene mistænkes nemlig at stamme fra indbrud begået i især Nordsjælland, men også rundt omkring i Storkøbenhavn.

- Det er nemlig ikke ukendt, at indbrudstyve tager bil eller tog fra København til Nordsjælland for at begå indbrud, og det er altså også teorien i dette tilfælde, at den formodede indbrudstyv har været på spil i vores politikreds, skriver Nordsjællands Politi i opslaget.

Læs også Gentofte-borgmester går til minister: Indbrudskurven skal knækkes

Københavner-kollegaerne bedt dem om at fremlyse de mange formodede tyvekoster på deres Facebook-side. På den måde kan genstandene forhåbentlig komme hjem til deres rette ejere, hvilket politiet er meget interesserede i.

- For det første er vi interesserede i det, fordi der må være nogen, der savner deres ting. For det andet er vi interesserede i det, fordi en eventuel sigtelse mod den formodede indbrudstyv gerne skal være så fyldestgørende som muligt, skriver Nordsjællands Politi.

Her ses flere af de stjålne ejendele. Foto: Nordsjællands Politi / Facebook

Nedenfor kan du se opslaget med alle billederne. Hvis du kender personer, der haft indbrud, opfordrer politiet dig til at dele opslaget med dem.

Hvis du genkender nogle af genstandene, der er vedhæftet i opslaget, skal du sende en mail til sac001@politi.dk med dine kontaktoplysninger samt info om, hvilke genstande du genkender, og så hører du fra politiet.

 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret