Politiet efterlyser 37-årig mor fra Herlev

Den 37-årige Lise Sofie Engelhardt Andersen fra Herlev er meldt savnet på fjerde døgn. Politiet frygter det værste.

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde en 37-årig kvinde fra Herlev, der har været savnet siden den 22. december. Der er tale om Lisa Sofie Engelhardt Andersen, og politiet frygter, at der kan være sket hende noget.

- Hendes venner og familie beskriver hende som en meget pålidelig person, der aldrig kommer for sent. Derfor vil det heller ikke ligne hende at forsvinde i flere dage, fortæller vicepolitikommissær Charlotte Skovby fra Københavns Vestegns Politi.

Kvinden er sidst set den 22. december, da hun midt på eftermiddagen forlod sin arbejdsplads på Herlev Bygade i Herlev. Kvinden har en søn, som i dagene op mod juleaften var hos sin far. Men da faren juleaftensdag kom forbi med sønnen som aftalt, var Lisa Sofie Engelhardt Andersen ikke på sin bopæl.

- Vi frygter, at hun har været ude for en ulykke eller en forbrydelse. Der er ingen kontakt til hendes mobiltelefon, forklarer Charlotte Skovby.

Kvinden er 37 år og 170 centimeter høj. Hun er almindelig af bygning med mørkt, langt hår og grågrønne øjne.

Lisa Sofie Engelhardt Andersen både bor og arbejder i Herlev, så politiet koncentrerer i første omgang efterforskningen i dette område.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik