Politiet efter dødsfald: Unge kvinder skal ringe hjem

Politiet bliver nu kontaktet af et væld af bekymrede forældre, efter at en 20-årig kvinde mistede livet på Roskilde Festival i nat.

Alle unge kvinder omkring de tyve skal sende en SMS hjem eller skrive på de sociale medier, at de er ok. Sådan  lyder opfordringen fra politiet.

Læs også: 20-årig kvinde død på Roskilde Festival

Mens de efterforsker den 20-åriges død, bliver de nemlig kontaktet af mange, der er nervøse for, at det kan være deres pårørende, der er omkommet. 

Læs også: Ligsyn giver ingen forklaring på festivaldeltagers død

Den 20-årige døde efter hun i nat fik vejrtrækningsproblemer, mens hun lå og sov i sit telt med en veninde.  

Veninden fik den 20-årige, der kommer fra København, ud af teltet, og hun blev straks kørt på hospitalet. Men hendes liv stod ikke til at redde. 

Læs også: Fem voldtægter anmeldt på Roskilde Festival​

 - Vi er i fuld gang med de tekniske undersøgelser på stedet. Og så afhører vi også de personer, der har været omkring kvinden, for at finde ud af, om de kan kaste noget lys over, hvad der er sket, siger Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2.

Politiet vil ikke oplyse yderligere på nuværende tidspunkt, men forventer at kunne sige mere om dødsfaldet i løbet af dagen, som efterforskningen skrider frem. 

Alle pårørende er underrettet. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik