Politiet beslaglægger 10 kilo amfetamin i Rødovre

34-årig mand med forbindelse til Hells Angels og 28-årig mand er anholdt i sagen og kræves fængslet.

Københavns Politi har anholdt to mænd i forbindelse med en større efterforskning mod narkomiljøet. Samtidig har politiet beslaglagt 10 kilo amfetamin i Rødovre.

- Det drejer sig om en 34-årig mand med relationer til Hells Angels og en 28-årig mand, fortæller politikommissær Knud Hvass til Ritzau.

Mændene blev anholdt torsdag aften, og fredag skal de stilles for en dommer i København. Her vil anklageren fra Københavns Politi kræve mændene varetægtsfængslet.

- Vi vil begære, at retsmødet bliver holdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen af sagen, fortæller Knud Hvass.

Ifølge politikommissæren forventer politiet, at der kan komme flere anholdelser på tale.

Også sigtet for forhandling af kokain

Mændene er sigtet for at være i besiddelse af de 10 kilo amfetamin med henblik på videresalg. Derudover er de sigtet for at have forhandlet mindst et kilo kokain.

Netop kokain er det stof, som politiets større narkosager normalt drejer sig om. Men på det seneste har der været flere sager med amfetamin, fortæller Knud Hvass.

- Der bliver taget rigtig meget amfetamin i øjeblikket. Det lader til, at der er rigtig meget af det på markedet for tiden, siger han.

Sidst i juli fik politiet også fingre i 10 kilo amfetamin. Det skete, da betjente troppede op på en adresse i København. Her gik en mand straks til bekendelse og indrømmede over for ordensmagten, at der var forbudte substander på bopælen. Tre personer blev anholdt ved den lejlighed.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik