Politiet: Skyderi på Amager er banderelateret

Politiet bekræfter nu at søndagens skyderi på Holmbladgade på Amager, har forbindelse med en lokal bandegruppering. Desuden er den efterlyste bil fundet.

I nat fandt politiet den efterlyste Suzuki Swift, som blev brugt af gerningsmændene ved søndagens driveby-skuddrama på Holmbladsgade.

Bilen blev fundet – gemt væk bag buske på Fasanstien ved Kongelundsvej på Amager.

Københavns Politi efterlyser nu en hvid Suzuki Swift efter skuddrama på Amager (modelbillede).
Københavns Politi efterlyser nu en hvid Suzuki Swift efter skuddrama på Amager (modelbillede).

Men på trods af bilfundet leder Københavns Politi stadig med lys og lygte efter gerningsmændene som fyrede adskillige skud af mod en lille gruppe mennesker, der var samlet ved Ricco’s Kaffebar på Holmbladsgade.  

To mænd på 24 og 28 år blev ramt af skud ved den dramatiske episode, der fandt sted kort efter klokken syv søndag aften.   

Tidligere har politiet været meget sparsomme med oplysninger omkring skyderiet, men i dag kunne politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politis afdeling for organiseret kriminalitet oplyse, at de mener, at skyderiet er banderelateret.

- Hvem finder ellers på at køre maskeret forbi på den måde, skyde vildt omkring sig og efterfølgende gemme en stjålet flugtbil i buskadset, siger Steffen Thaaning Steffensen til TV 2 Lorry.

Ifølge politiet har de skudramte forbindelse til en lokal bandegruppering, som holder til ved området omkring Holmbladsgade.

Men politiet ved stadig ikke, hvem der affyrede skuddene og hvorfor. Derfor efterlyser de stadig vidner, som bedes henvende sig til Københavns Politi .

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik