Politiet beder om hjælp

Nordsjællands Politi efterlyser en 48-årig mand, der forsvandt sidst i september.

Nordsjællands Politi efterlyser den 48-årige Cim Du Plessis De Richelieu.

Han forsvandt natten mellem tirsdag den 26. september og onsdag den 27. september 2017 i forbindelse med et familiebesøg ved Rågeleje Strand.

Han har bopæl i Gentofte og kontaktede telefonisk sin familie onsdag den 27. september om formiddagen, hvor han gav udtryk for, at politiet var efter ham. Dette var dog ikke tilfældet. Ingen har siden set eller hørt noget til Cim.

Cim Du Plessis De Richelieu beskrives som: Mand, 48 år, asiat, 167 cm høj, tæt bygget, kort sort hår med grå stænk. Han var formentlig iført en sort T-shirt og mørkeblå cowboybukser

quote Det er ikke ulovligt at trække sig fra omverdenen i en kortere eller længere periode, men med den tid, der nu er gået siden Cims forsvinden, vælger vi nu at efterlyse ham bredt

Politikommissær Morten Riisager-Pedersen fra Nordsjællands Politi

- Det er ikke ulovligt at trække sig fra omverdenen i en kortere eller længere periode, men med den tid, der nu er gået siden Cims forsvinden, vælger vi nu at efterlyse ham bredt, fortæller politikommissær Morten Riisager-Pedersen fra Nordsjællands Politi i en udsendt pressemeddelelse.

Politihunde sat ind

Nordsjællands Politi har siden Cims forsvinden søgt efter ham med politihunde, ligesom private borgere også har deltaget i en eftersøgning.

- Vi sætter stor pris på, når borgerne hjælper os i humanitære eftersøgninger, og vi håber, at endnu flere borgere vil holde øjnene åbne og kigge efter Cim, der på ingen måde var i vores søgelys, inden han altså forsvandt, siger Morten Riisager-Pedersen.

Hvis du ved, hvor Cim er, eller hvis du har set ham efter tirsdag den 26. september 2017, bedes du kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik