Efterlyst mand fundet død i en sø

Nordsjællands Politi efterlyste tidligere på dagen en 60-årig mand fra Frederiksværk. Nu er han fundet død.

Nordsjællands Politi bad mandag formiddag borgerne i Frederiksværk og omegn om hjælp til at finde en 60-årig mand, der er svækket på grund af sygdom.

Her til eftermiddag oplyser politiet så på Twitter, at manden desværre er blevet fundet livløs i Arresø. 

- Han er afgået ved døden. Der er ikke tale om en forbrydelse, men om ulykkelige omstændigheder, siger vagtchef David Borchersen til TV 2 Lorry.

Manden, der blev efterlyst med navn og efternavn, forlod sit hjem i sin bil søndag den 5. august omkring klokken 13. Bilen er senere blevet fundet på en parkeringsplads på Arresødalvej.

Nordsjællands Politi ledte efter ham søndag og genoptog eftersøgningen her til formiddag, hvor de udsendte et siganlement af manden.

Politiet takker for borgerhenvendelser

Manden var svækket på grund af sygdom, og Nordsjællands Politi ville derfor meget gerne høre fra borgere, der havde set ham eller havde kendskab til, hvor han befandt sig.

- Tak til de borgere der har henvendt sig i forbindelse med efterlysningen, skriver politiet her til eftermiddag på Twitter, efter eftersøgningen er blevet indstillet.

Ifølge vagtchef David Borchersen er mandens pårørende blevet underrettet. 

TV 2 Lorry har valgt at slette oplysningerne om mandens navn og efternavn fra artiklen, da han ikke længere er efterlyst samt af hensyn til de pårørende. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik