Politiet anholder to for skud mod tatovørbutik i Køge

Politiet har anholdt to og sætter massivt ind mod ulmende bandekonflikt i Køge.

To mænd er onsdag aften blevet anholdt i forbindelse med skyderiet mod en tatovørforretning på Nørre Boulevard i Køge tidligere på dagen.

- Jeg kan sige, at vi har anholdt to mænd i forbindelse med skyderiet, og det vil først torsdag blive besluttet, om de skal fremstilles i grundlovsforhør, siger vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi, John Jensen.

Han ønsker ikke at oplyser yderligere om mændene og deres eventuelle banderelationer.

Kort før klokken 13 fik politiet en anmeldelse om, at der er blevet skudt mod tatovørforretningen.

Efter skyderiet kørte to mænd fra stedet på en rød knallert ad Nørre Boulevard mod vest. Ingen personer blev ramt af skuddene.

Det var anden gang inden for 10 timer, at der var en skudepisode omkring Køge.

Tidligt onsdag morgen blev en 26-årig mand opsøgt i sin lejlighed af to-tre mænd, som skød ham i benet - formentlig med en pistol. Mandens 20-årige kæreste, der også var til stede i lejligheden slap uskadt fra skyderiet.

Politiet meldte tidligt onsdag ud, at den 26-årige har banderelationer - ifølge eb.dk er han prøvemedlem hos Bandidos - og tatovørforretningen kan også relateres til Bandidos.

Dermed ser det ud som om, at konflikten mellem Bandidos i Køge og en afdeling af Black Cobra igen er brudt ud i lys lue.

Det fik onsdag Midt- og Vestsjællands Politi til at indkalde ekstra mandskab og foretage en stribe ransagninger i løbet af dagen - blandt andet i jagten på våben og gerningsmændene til skyderierne.

Onsdag aften havde politiet dog ikke fundet nogle våben, men man var ved 21-tiden stadig i gang med ransagninger rundt om i politikredsen.

- Og jeg kan ikke udelukke, at der kommer flere ransagninger eller anholdelser, siger vagtchef John Jensen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik