Politiet anholder kvinde i stor bordelsag

Ved en aktion slog politiet til mod en kvinde, der nu er sigtet for omfattende rufferi for millioner.

Politiet har tirsdag eftermiddag gennemført en stor aktion mod to bordeller i København og et i Aarhus, og man har blandt andet anholdt en dansk kvinde, som betragtes som en af "de større aktører i det københavnske bordelmiljø."
      Det var den særlige sjællandske politienhed Task Force Prostitution, der sammen med Østjyllands Politi stod bag aktionen, hvor flere andre også blev anholdt. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.
      Den hovedmistænkte er en 33-årig kvinde, som sigtes for siden 2005 at have været indehaver af et bordel på Østerbro og et bordel på Nørrebro i København samt siden 2008 at have været indehaver af et bordel i Aarhus.
      - Mistænkte har indgået lejemål på alle tre bordeller og har stået for den daglige drift af stederne, herunder sørget for ansættelse af prostituerede, besættelse af vagter med videre.
      - Hun har herved opnået en skønsmæssig fortjeneste på ikke under 25 millioner kroner, oplyser politiet i meddelelsen.
      Den 33-årig bliver fremstillet i Københavns Byret onsdag, hvor hun begæres varetægtsfængslet.
      - Vi er meget tilfredse med resultatet af gårsdagens aktion, der blev gennemført i fortrinligt samarbejde med Østjyllands Politi, oplyser politikommissær Henrik Andersen, leder af den særlige task-force.
      Under aktionen blev kvindens ægtefælle også anholdt og sigtet for medvirken til rufferi. Kvindens svigerinde er ligeledes sigtet.
      Politiet har endvidere "anholdt og sigtet syv telefondamer for medvirken til rufferi, idet de har bidraget væsentligt til den daglige drift."
      Man forventer flere sigtelser i sagen i de kommende uger.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik