Politiet advarer: Udenlandske fuphåndværkere på spil igen

Får du et tilbud, der er for godt til at være sandt - så hold dig langt væk fra det, for du risikerer at blive snydt

En ny havegang? Nyt fortorv - eller en helt ny indkørsel? Så kan kan du risikerer at få et tilbud, der er så godt, at det er løgn, og du bliver snydt så vandet driver. Udenlandske fuphåndværkere er på spil igen.

Københavns Vestegns politi advarer endnu en gang mod udenlandske - særigt irske - håndværkere, der rejser rundt i regionen ogf giver husejere tilbud på renoveringer, der er uhørt billige. Og kvaliteten af arbejdet holder da heller ikke. Politiet råder folk til forsigtighed, for det kan være svært at komme efter svindlerne.

-Problemet er, hvis der er lavet en aftale - så er det jo ikke nødvendigvis en straffesag. Det kan højest blive en civilretslig sag, siger politikommissær Christian Jakobsen til TV 2 Lorry.

Københavns Vestegns Politi har modtaget adskillige henvendelser fra folk, der føler sig snydt, og Christian Jakobsen siger, at håndværkerne kan blive særdeles pågående, når husjerne bliver uenige med dem om en regning. Under alle omstændigheder bør man aldrig betale for opgaven, før den er udført, lyder rådet.

Hvis man har problemer med de udenlandske håndværkere, så vil Københavns Vestegns Politi meget gerne høre om det. Og de sidder klar ved telefonen på 43861448.

 

Politiets råd om fuphåndværkerne

Kræv et skriftligt tilbud og kontroller virksomheden og de anførte kontaktoplysninger.

Indhent flere tilbud og dermed få en indikation af om et tilbud adskiller sig markant fra de andre.

Undlad at betale kontant.

Vent med at betale til arbejdet er udført.

Brug sund fornuft – er tilbuddet for godt til at være sandt?

 

Fænomenet er ikke nyt, men lige nu oplever Københavns Vestegns Politi en række sager særligt i Rødovre, Hvidovre og Glostrup – ligesom der har været forlydender om lignende sager i Vallensbæk.

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik