Politiet advarer: Mange lommetyve lige nu

Mange lommetyve på spil i Køge. Pas på jeres ting, lyder det fra politiet.

Borgerne i Køge skal passe ekstra godt på tasker og lommer for tiden. Sådan lyder advarslen fra Midt- og Vestsjællands Politi, skriver Dagbladet Køge.

- Vi oplever, at der bliver stjålet en del i øjeblikket, dels i butikkerne og dels på Køge Station. Derfor skal der herfra lyde en opfordring til, at man holder øje med sin taske og pung, siger politikommissær Pia Fenger fra Midt- og Vestsjællands Politi, til Dagbladet Køge.

Politiet har i weekenden og de seneste dage fået flere anmeldelser fra borgere, der har været udsat for lommetyveri.

- Fremgangsmåden lige nu er, at tyvene stillet sig tæt op ad en kunde, som står og kigger på en vare i en butik. Tyven lader som om, han eller hun deler interessen for varen og stiller sig tæt op ad offeret. Når så offeret når hen til kassen, opdager vedkommende, at pungen er væk. Det eneste man mærker er måske et lille puf, som folk ikke rigtig tænker over, før det er for sent, siger Pia Fenger til Dagbladet Køge.

Hun forventer, at der i julehandlen vil komme flere af den slags lommetyverier.

- Vi er i julemåneden, og jeg er sikker på, at det ikke bliver mindre. Derfor er det en god ide at holde ekstra øje med tasken. Det gælder også på stationen, når man skal købe rejsekort og lignende. Man skal også beskytte sin pinkode, for de er der, siger Pia Fenger til Dagbladet Køge.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik