Politi bekræfter: Lig af 25-årig mand fundet i Albertslund

Liget af en 25-årig mand med relation til rockergruppen Satudarah er mandag fundet i Albertslund.

Politiet har tirsdag fundet liget af en 25-årig mand i området omkring Orchidevej i Albertslund.

Det bekræfter Københavns Vestegns Politi sent tirsdag eftermiddag.

Den 25-årige har relation til rockergruppen Satudarah, og han blev mandag efterlyst af politiet. Manden har været forsvundet i en uges tid, og politiet efterforskede i forvejen hans forsvinding i forbindelse med en sag om bortførelse og mishandling.

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes

Det var den 25-årige mand, som politiet mandag ledte efter i Ballerup og andre steder på Vestegnen, oplyser politiet. 

Ifølge TV 2 er liget af den 25-årige mand blev parteret, og forskellige dele af liget blev fundet i poser i et grønt område. 

Overblik: Det ved vi om sagen fra Albertslund (live fra tirsdagens 19.30-udsendelse)

- Vi efterforsker sagen som drab og i den forbindelse søger vi vidner, der inden for den sidste uge, har set mistænkelig aktivitet i området omkring Orchidevej i Albertslund og omkring Hedeparken 179 i Ballerup, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

I forbindelse med mandagens aktion blev to personer anholdt natten til tirsdag. De to personer er tirsdag formiddag blevet fremstillet bag dobbeltlukkede døre i Retten i Glostrup, og de er blevet fængslet i fire uger.

Ifølge TV 2 Lorrys oplysninger er den 25-årige blevet dræbt i et internt opgør i Satudarah. Der er ikke noget, der tyder på, at drabet er sket som en del af et opgør mellem forskellige rockergrupper.

På grund af de dobbeltlukkede døre kan politiet ikke oplyse, hvad de to mænd er sigtet for - eller på hvilket grundlag de er blevet varetægtsfængslet.

Københavns Vestegns Politi har hele tirsdag været til stede ved Orchidevej i Albertslund. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik