Politi undersøger voldtægt ved Strøget

En kvinde er fundet forslået ved Strøget i København. Politiet arbejder ud fra, at hun er blevet voldtaget.

 Politiet er netop nu i gang med at undersøge en mulig voldtægt mod en kvinde ved Strøget i København, efter at kvinden blev fundet forslået ved Helligåndskirken.       Det siger Søren Hansen, central efterforskningsleder i Københavns Politi.
      - Nogle vidner har fundet en kvinde gående rundt på Helligåndskirkens område her til morgen. Hun er forslået i ansigtet, og det tyder på, at hun muligvis er blevet udsat for voldtægt. Så det arbejder vi ud fra, siger han.
      De tidlige morgengæster på Strøget må tage en omvej, når de kommer i nærheden af kirken. Politiet har nemlig afspærret dele af handelsgaden, mens de undersøger gerningsstedet.
      - Det er området omkring Helligåndskirken på Strøget, der er afspærret. Vi skal gennemgå gerningsstedet for at se, hvad vi kan finde af beviser og spor, siger han og fortsætter:
      - Så der vil gå nogle timer, før vi kan åbne den del af Strøget igen.
      Politiet rykkede tidligere til morgen ud med både akutbiler, brandbiler og politibiler ved Vesterbrogade og Enghavevej i København.
      Her havde flere vidner set en mand gå rundt på taget af en bygning, og da de var bange for, at han ville springe ud på Vesterbrogade, ringede de efter politiet.
      Politiet fandt dog ikke manden, og aktionen er nu afblæst.
      /ritzau/


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik