Politi undersøger voldsepisode ved station - togtrafik påvirket

Togtrafikken omkring Flintholm Station var lørdag aften forstyrret af politiet, der undersøger en sag om vold på stationen.

Opdatering klokken 20.35
Københavns Politi oplyser, at undersøgelser på og omkring Flintholm Station nu er afsluttet, og trafikken kan igen afvikles planmæssigt. Politiet ønsker ikke at oplyse yderligere om den voldsepisode, der blev efterforsket på stedet.
Opdatering klokken 20.05
Efter omkring to timers afspærring ved Flintholm Station og forstyrret togdrift til og fra Vanløse kører Metroen igen planmæssigt, oplyser Metroselskabet. Lørdag mellem omkring klokken 18 og 20 var Flintholm Station afspærret, mens Københavns Politi efterforskede og undersøgte en voldssag.

Københavns Politi undersøgte lørdag eftermiddag og aften en sag om vold på Flintholm Station.

Det skriver politiet på Twitter.

Det har fra cirka klokken 17.50 frem til 18.40 forstyrret togdriften mellem Vanløse og Frederiksberg.

Klokken 18.40 oplyser politiet, at der er åbnet for gennemkørsel af tog igen.

- Der arbejdes fortsat på Flintholm Station, men der er åbnet for gennemkørsel for både S-tog og metro. Angående voldsepisoden er der fortsat ikke yderligere oplysninger, skriver Københavns Politi.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Politiet arbejder ved Flintholm Station lørdag aften.
Politiet arbejder ved Flintholm Station lørdag aften.
Foto: Presse-fotos.dk

Metroselskabet oplyser kort efter klokken 19, at mens togene igen er begyndt at køre til og fra Vanløse, så standser de ikke ved Flintholm Station, hvor politiet arbejder.

Kort efter klokken 20 oplyser Metroselskabet, at der efter omkring to timers afspærring ved Flintholm Station og forstyrret togdrift til og fra Vanløse igen kører metrotog planmæssigt.

Lørdag mellem omkring klokken 18 og 20 var Flintholm Station afspærret, mens Københavns Politi efterforskede og undersøgte en voldssag.

Politiet har ikke ønsket at uddybe forholdet yderligere.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik