Politi til Virum-borgere: Ring med tip om drab

Politiet laver tekniske undersøgelser i villa i Virum nord for København, hvor en kvinde er fundet dræbt.

Politiet i Nordsjælland retter en appel til borgerne om at ringe 114, hvis de har set noget mistænkeligt omkring den villavej i Virum nord for København, hvor en 41-årig kvinde fredag morgen blev fundet knivdræbt.

- Vi vil gerne høre om alt, hvad der har været af hændelser, som falder uden for normalområdet, uanset om det er i løbet af torsdagen, om aftenen eller i løbet af natten, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen, Nordsjællands Politi.

Foreløbig er politiet uden spor af den person, der dræbte kvinden. Hun blev fundet død i sin have af en nabo, efter at hendes arbejdsplads og hendes bortrejste mand havde slået alarm.

Lørdag fortsætter politiet de tekniske undersøgelser i og omkring villaen på Frederiksdalsvej i Virum. Desuden afhøres kvindens venner og familie.

Drabet fandt formentlig sted på et tidspunkt natten til fredag.

- Det nærmeste, vi kan komme, er, at det skete i løbet af natten, formentlig fra midnat og nogle timer frem, siger Henning Svendsen.

En obduktion skal kaste lys over, om kvinden er udsat for anden vold end de knivstik, som hun formentlig døde af, herunder om hun har været udsat for et seksuelt overgreb.

- Umiddelbart kan vi ikke udelukke noget. Vi må afvente de retsmedicinske undersøgelser, siger Henning Svendsen.

Foreløbig er der intet, som tyder, at kvinden har overrasket en indbrudstyv i villaen i Virum.

- Der er hverken knust ruder eller sparket døre op, men vores teknikere må ind og undersøge låsesystemerne, før vi kan sige noget endeligt, siger Henning Svendsen.

Politiet har fået flere tip fra borgere, der har set noget mistænkeligt, og de er nu ved at blive undersøgt. Men politiet er interesseret i flere henvendelser både om usædvanlige hændelser fra drabsnatten og også tidligere torsdag.

- Vi ved, at den nu dræbte forlod København torsdag aften klokken cirka 21, men der kan godt være foregået noget mistænkeligt omkring villaen i løbet af aftenen, siger Henning Svendsen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik