Politi søger hjælp til at finde 35-årig

En 35-årig nordsjællænder savnes. Politiets eftersøgning med hunde omkring Smørum har ikke givet resultat.

En omfattende eftersøgning mandag med politipatruljer med hunde i området omkring Smørum i Nordsjælland har ikke fundet spor af en savnet 35-årig mand.
       Derfor skrider Nordsjællands Politi mandag aften til at bede offentligheden om hjælp til at finde manden.
      Den savnede er den 35-årige Martin Justesen, der søndag nat klokken cirka 3 forsvandt fra sit hjem på Irishaven i Smørum. Han var nedtrykt, da han forlod hjemmet til fods.
      Da han ikke har taget sin bil eller cykel med, kan han stadig være i nærområdet, mener politiet, der først prøvede at efterlyse manden ved hjælp af sms'er til tilmeldte borgere i lokalområdet.
      - Ingen har reageret, derfor går vi nu ud med en efterlysning. Jo flere, der kigger, jo bedre, siger vagtchef Palle Jørgensen, Nordsjællands Politi.
      Martin Justesen er 185-190 centimeter høj og slank. Han har brune øjne, meget sorte og markerede øjenbryn og en skæv næse. Da han sidst blev set, havde han skægstubbe og en firkantet guldring på højre ringfinger.
      Han havde mørkeblå joggingbukser på, en stribet kortærmet skjorte, mørk sweater og en sort kasket. På fødderne havde han sorte kondisko.
      Politiet vil gerne høre fra folk, der har set Martin Justesen.
      Ifølge vagtchefen er det ikke første gang, manden er gået hjemmefra. Sidst tog han af sted i sin bil og blev fundet på Køge-egnen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik