Manden blev fundet tæt på den røde port ved Fortunen. Foto: TV 2 Lorry

Foto: TV 2 Lorry

1 af 2

Politi på bar bund: Mand fundet maltrakteret i Dyrehaven

Nordsjællands Politi savner vidner til voldsomt overfald på mand, som muligvis er fuldgyldigt medlem af rockerklub. Efterforsker sagen som drabsforsøg.

En mand først i 40'erne er blevet fundet ilde tilredt i Dyrehaven. Han er blevet slået så voldsomt i ansigtet med et redskab, at politiet efterforsker sagen som et drabsforsøg.

- Jeg vil betegne det som et groft bestialsk overfald. Det er meget voldsomt, og der er voldsomme ansigtsskader på forurettede. Det er noget, jeg ikke har set tilsvarende før, siger Henrik Gunst, leder af Nordsjællands Politis afdeling for personfarlig kriminalitet til TV 2 Lorry.

Manden blev fundet af en forbipasserende natten til torsdag, og han blev straks kørt til Rigshospitalet.

Ifølge Ekstra Bladet er der tale om et fuldgyldigt medlem af Hells Angels, som skulle være kendt af politiet fra andre sager.  Men det vil Henrik Gunst hverken be- eller afkræfte.

Manden blev fundet få meter inde i Dyrehaven. Lige ved den røde port ved Fortunen.

Han var så stærkt medtaget, at det endnu ikke har været muligt at afhøre ham. Og politiet er fortsat på bar bund i sagen.

Onsdag aften havde det Kongelige Teater premiere på sommerspillet Kong Arthur i Dyrehaven, og politiet vil meget gerne tale med gæster, der måtte have set eller hørt noget på vej hjem.

Politiet kan kontaktes på 114.