Politi om 73-årige Kurt: Mystisk at han ikke er kommet hjem

Politiet fortsætter onsdag eftersøgningen af 73-årige Kurt Robert Jørgensen.

Der er stadig ingen spor efter 73-årige Kurt Robert Jørgensen, der tirsdag formiddag forsvandt i Vallensbæk.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry. 

- Han er en ganske almindelig mand. Han lider ikke af nogen sygdomme, og han er ikke dement, så det er lidt mystisk, at han ikke er kommet hjem igen, siger vagtchef Lars Guldborg onsdag morgen.

Kurt Robert Jørgensen forlod sit hjem omkring klokken 10.30 tirsdag for at gå sin vanlige tur i Kongsholmsparken. Men da han efter et par timer ikke var kommet hjem igen, slog hans hustru alarm.

Politiet afsøgte tirsdag aften den 73-årige mands normale gårute med hunde og to helikoptere, men uden succes.

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes    

Tirsdag opfordrede politiet til, at lokale borgere ikke selv søgte efter Kurt Robert Jørgensen. Den udmelding er dog blevet justeret. 

- Folk må gerne komme ud og hjælpe med at finde ham, men de skal gerne holde sig på stierne. Hundene kan miste færten, hvis der er for mange mennesker, der går ind i krat og den slags, siger vagtchef Lars Guldborg.   

Han oplyser, at politiet fortsætter eftersøgningen af Kurt Robert Jørgensen i dag, og at politiet måske igen vil tage helikoptere i brug. Det er dog mindre effektivt at søge efter forsvundne personer om dagen, lyder det. 

- I takt med at det bliver daglys, så kommer der rigtig mange mennesker ud, og så kan det være svært at søge, siger vagtchefen.     

Hvis den 73-årige ved et uheld er faldet i vandet, kan det også blive sværere at finde ham, som tiden går, oplyser politiet. 

- Hvis folk er faldet i vandet, så er de nemmere at finde, mens de stadig har kropstemperatur. Det skyldes, at vores helikoptere har varmesøgende kameraer, der kan registrere kropsvarme, siger vagtchefen.  

Kurt Robert Jørgensen beskrives som: Almindelig af bygning, cirka 175 centimeter høj med gråsprængt hår og overskæg.

Han var iført mørkebrun/grøn kasket, t-shirt af ukendt farve, bukser af ukendt farve og brune Ecco-sko. Da han forsvandt, havde han en blå og en sort stavgangs-stav.

Hvis man ser Kurt Robert Jørgensen - eller har viden, der kan hjælpe politiet - bedes man kontakte politiet på 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik