Politi måtte lukke Facebookfest med stave og hunde

Politiet måtte natten til lørdag trække stavene og pudse vrede politihunde på en flok aggressive unge, der nægtede at stoppe en fest i en villa på Byvolden i Roskilde.

Tre unge blev anholdt efter tumulten, hvor en flok på 40-50 unge havde angrebet politiet. Det skriver SN.dk - Sjællands Nyheder.

Arrangørerne af festen havde indbudt til festen på Facebook og 200 unge var mødt op. Det viste sig, at festen ikke bare var en privat sammenkomst, men organiseret med hegn, vagter, armbånd og flere barer, hvor der kunne købes øl og spiritus. Den slags offentlige fester er ikke tilladt uden en spiritusbevilling, så politiet lukkede festen og bad folk om at gå hjem.

De unge nægtede og en flok på 40-50 unge gik til angreb på betjentene, der måtte skabe ro ved at bruge politistavene. Flere unge blev slået med stave og nogle bidt af hundene. Tre unge mænd blev anholdt under balladen, men det vurderes at flere er blevet slået og bidt under slåskampen.

- Vi har tidligere oplevet, at folk bliver aggressive, når vi må lukke en fest, men det er heldigvis sjældent, at vi skal bruge så dramatiske midler som stave og hunde for at skabe ro, siger vagtchef Henrik Møller Nielsen fra Midt- og Vestsjællands Politi til SN.dk.

Festens vært kan også vente en hilsen fra ordensmagten om overtrædelse af bevillingsreglerne.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik