Politi: Måske blev der slet ikke affyret skud i Farum

Der er ikke noget, der tyder på, at der er blevet skudt i Farum, lyder meldingen tirsdag morgen fra politiet.

Politiet mødte mandag aften talstærkt op i Farum Midtpunkt efter en melding om skyderi ved Birkhøjterrasserne. Det er dog slet ikke sikkert, at der rent faktisk blev affyret skud, lyder det tirsdag morgen fra Nordsjællands Politi.

- Vi har ikke fundet noget, der tyder, at der er blevet skudt. Det skal selvfølgelig undersøges, men det kan godt være, at det bare har været et brag eller et højt knald, siger pressetalsmand Henrik Suhr til TV 2 Lorry.

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes

Han oplyser, at politiet hverken har fundet patroner eller andet, der understøtter mandagens melding om skyderi.  

Nordsjællands Politi anholdt ved 20-tiden mandag aften to personer ved Allerød Station efter den formodede skudepisode. De to personer blev dog løsladt igen, da politiet ikke kunne bevise, at de havde noget med sagen at gøre.

Det mulige skyderi blev anmeldt af et vidne, som kontaktede Nordsjællands Politi og fortalte, at vidnet havde set en mand affyre et skud mod nogle biler. Derefter forsvandt både bilerne og manden.

01:35

Politiet mødte mandag aften talstærkt frem i Farum Midtpunkt 

Luk video

Det mulige skyderi blev anmeldt til politiet kort efter klokken 19, og Nordsjællands Politi afspærrede mandag aften Frederiksborgvej i Farum i forbindelse med efterforskningen af sagen.