Politi leder efter voldsmand fra Ballerup

En yngre mand overfalder tre mennesker på sin vej gennem Ballerup. Politiet søger vidner, der har set ham.

En yngre mand optrådte særdeles voldeligt i Ballerup søndag den 12. juni tidligt om morgenen. Han nåede at overfalde tre mennesker på sin vej gennem bydelen, deriblandt en ældre mand som kom alvorligt til skade.
Nu efterlyser lokalpolitiet i Gladsaxe vidner, som har set manden, der beskrives som 20-27 år og dansk af udseende.
- Der er måske tale om en mand, der var på vej hjem fra en fest. Et vidne har fortalt, at han virkede påvirket, siger Niels Ipsen fra voldsafdelingen hos lokalpolitiet i Gladsaxe.
Det første overfald skete på OK-tanken på Bybuen i Skovlunde, hvor det gik ud over en bil, som manden sparkede på, mens føreren var ved at tanke benzin.
Derfra løb manden ud på Ballerup Boulevard og om bag et Aldi-supermarked. Her kontaktede han en 22-årig kvinde, der netop havde handlet hos bageren på Bybuen.
Manden ville have kvinden til at køre sig hjem, og da hun nægtede, sparkede han hende i ansigtet.
Værst gik det imidlertid ud over en 80-årig mand på Lilletoften, der blev væltet omkuld, mens han var ved at sætte sin cykel i kælderen. Det skete med så stor kraft, at den ældre mand fik en alvorlig flænge i hovedet.
Den voldelige mand, som politiet nu leder efter, er 180-185 centimeter høj, slank til spinkel af bygning og med halvlangt mellemblond hår.
Den pågældende morgen var han iført en mørkeblå skjorte og lange sorte eller mørke bukser. Han bar store mørke solbriller.
Folk, der har oplysninger om manden, kan ringe til Københavns Vestegns Politi på 43861448.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik