Politi: Kvinde tjente millioner på bordeller

33-årig kvinde er fængslet for storstilet bordeldrift. Hun har tjent mindst 25 millioner, mener politiet.

En 33-årig kvinde fra Amager er varetægtsfængslet for at drive tre bordeller i København og Aarhus.
      Den påståede bordelmutter har ifølge politiet tjent en mindre formue på at drive bordellerne "Romantica" og "Erotica" i hovedstaden samt bordellet Aarhus Babes på Grønnegade i Aarhus
      - Mistænkte har indgået lejemål på alle tre bordeller og har stået for den daglige drift af stederne, herunder sørget for ansættelse af prostituerede, besættelse af vagter med videre, oplyser politiet i en pressemeddelelse.
      Kvinden har ifølge politiet blandt andet indkrævet 1000 kroner per prostitueret per vagt.
      - Hun har herved opnået en skønsmæssig fortjeneste på ikke under 25 millioner kroner, oplyser politiet.
      Kvinden, der er beskyttet af et navneforbud, er ifølge politiet en af "de større aktører i det københavnske bordelmiljø."
      Det var den særlige sjællandske politienhed Task Force Prostitution, der sammen med Østjyllands Politi stod bag aktionen, hvor flere andre også blev anholdt.
      - Vi er meget tilfredse med resultatet af gårsdagens aktion, der blev gennemført i fortrinligt samarbejde med Østjyllands Politi, oplyser politikommissær Henrik Andersen, leder af den særlige task-force.
      Under aktionen blev kvindens ægtefælle også anholdt og sigtet for medvirken til rufferi. Kvindens svigerinde er ligeledes sigtet.
      Politiet har endvidere anholdt og sigtet syv telefondamer for medvirken til rufferi, idet de har bidraget væsentligt til den daglige drift.
      Det er foreløbigt kun den 33-årige, der er fængslet i sagen, men politiet forventer at rejse flere sigtelser i sagen i de kommende uger.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik