Politi klipper nummerplader på efterlyste biler

Lokalpolitiet i Roskilde rykker i øjeblikket ud til 469 adresser for at klippe nummerpladerne hos bilister, der ikke har betalt deres bilregninger. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Det drejer sig om bilejere, der ikke har betalt vægtafgift, været til periodisk syn med bilen eller betalt bilforsikringen. De kan de nærmeste dage forvente besøg af lokalpolitiet Roskilde.

- Vi har allerede været ude i to dage og klippet 15 nummerplader. Vi er startet forsigtigt op i denne uge, inden vi fra næste uge af skruer op for blusset, siger Michael Winsløw, der er leder af beredskabet i lokalpolitiet i Roskilde.

Han forklarer, at aktionsgruppen også vil køre ud om natten for at tage nummerpladerne og efterlade en besked om, at politiet har været der.

- Så kontakter vi dem på et andet tidspunkt og forklarer dem, at de bliver sigtet og vil modtage et bødeforlæg i størrelsesordenen 2000 kroner, siger han og understreger, at der er tale om bilejere, der gentagne gange har ignoreret at betale deres regninger.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik