Politi jager snavset Mercedes efter skyderi i Helsingør

Ingen blev ramt, da der blev åbnet ild fra en kørende bil i et boligområde i den nordsjællandske by.

En brunlig, snavset Mercedes af ældre årgang.

Sådan en personbil leder politiet i Nordsjælland nu efter i kølvandet på en skudepisode tirsdag aften, hvor der blev affyret en stribe skud - formentligt fire-fem stykker - mod en mand på åben gade i et boligområde i Helsingør.

Gruppen af personer, som sad inde i den beskidte Mercedes, ramte heldigvis ikke manden, som kom gående på Mads Holms Vej i den nordsjællandske havneby.

Efter at have åbnet ild ræsede gerningsmændene væk fra stedet, og politiet "efterforsker nu sagen bredt" for at finde ud af, hvad motivet bag skyderiet kan være.

- Det kan både været en intern lokal ting, eller det kan være led i en større konflikt. Vi lægger os ikke fast på noget, og vi udelukker heller ikke noget, fortæller vagtchef Ulrik Lindén fra Nordsjællands Politi til Ritzau.

Dermed kan politiet ikke bekræfte, at det drejer sig om et bandeopgør mellem indvandrere og rockersupportere, som et vidne har fortalt til ekstrabladet.dk.

Netavisen skriver, at de to grupperinger kom op at slås i weekenden på diskotek Manhattan i Helsingør. Det skulle være den slåskamp, som nu blev gengældt af rockersupporterne.

Vagtchefen i Nordsjællands Politi fortæller, at manden, som blev forsøgt skudt, er en dansk mand af anden etnisk herkomst, som er i midten af 20'erne. Han er i forvejen kendt af politiet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik