Politi frygter forbrydelse mod 37-årig

Københavns Vestegns Politi har de sidste dage ledt ihædigt efter Lisa Sofie Engelhardt Andersen, der er meldt savnet på 5. døgn.

Hos Københavns Vestegns Politi frygter efterforskningsleder Steen Nørskov, at man står overfor at skulle opklare en forbrydelse.
Det oplyser DR P4 København.

En håndfuld personer har henvendt sig i sagen, men ingen tips har endnu ledt politiet på sporet af den 37-årige kvinde fra Herlev.
Lisa Sofie Engelhardt Andersen blev meldt savnet, da hun ikke var på sin bopæl juleaftensdag, hvor faren til hendes søn kom forbi som aftalt for at aflevere sønnen.

- Vi frygter selvfølgelig, at der er tale om en forbrydelse eller en ulykke af en art. Hun er efter vores opfattelse ikke frivilligt blevet væk, siger Steen Nørskov.

- Hun havde aftaler, og alt, vi har kunnet finde frem, tyder på, at hun havde planer om at holde de aftaler, siger han til DR P4 København.

- Der har ikke været noget som helst med at være deprimeret, påpeger Steen Nørskov.

Lisa Sofie Engelhardt Andersen beskrives som 170 cm høj, almindelig af bygning med mørkt, langt hår og grågrønne øjne.
Hvis der er nogen, der har set Lisa Sofie Engelhardt efter onsdag den 22. december, eller har oplysninger om hvor hun kan være, eller hvad der er sket med hende, bedes de kontakte Københavns Vestegns Politi på tlf. 43 86 14 48.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik