Politi finder 900.000 kroner i narkoaktion

Københavns Politi har anholdt syv personer, der alle er sigtet for at have solgt store mængder heroin.

En stor aktion mod københavnske narkohandlere har mandag aften ført til syv anholdelser.
Det oplyser Københavns Politi.

Anholdelserne kommer, efter at politiet i et par måneder har holdt øje med en 29-årig tyrkisk statsborger med tilknytning til bandemiljøet på Blågårds Plads.
Han er sammen med sin 40-årige kæreste og en 41-årig mand sigtet for salg af tre kilo heroin.

Derudover har politiet anholdt to makedonske mænd på 22 og 46 år og den enes 36-årige kæreste, som blandt andet har solgt heroin til de tre andre.
De er alle sigtet for at have solgt 5,5 kilo heroin. Desuden er en 66-årig mand anholdt og sigtet for at have solgt 700 gram.

Hos de syv personer fandt politiet i alt 2,1 kilo heroin, 900.000 kroner i kontanter og 31 kilo fyldstof, som bruges til at blande heroinen op med.
Sagen tager udgangspunkt i politiets efterforskning af den 29-årige med tilknytning til bandemiljøet, og det er gået hurtigt med at få afsløret narkohandlerne.
- Vi har kun efterforsket den 29-årige siden 3. november, så det er en rigtig god sag, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politi.

De syv personer blev alle anholdt i løbet af mandag aften og fremstilles i grundlovsforhør i løbet af tirsdag eftermiddag.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik