Politi efterlyser kvinde efter skuddrama i Lyngby

Nyt i sagen om skyderiet i Magasin i Lyngby. Politi efterlyser kvinde, som kan have afgørende oplysninger i sagen.

Om aftenen den 22. november blev to personer ramt af skud foran Sticks'n'Sushi i Magasin i Lyngby. Den ene af de ramte var en helt tilfældig kvinde, der kom gående med sit 4-årige barn.

Nu efterlyser politiet en kvinde, der er fanget på et overvågningskamera udenfor Magasin. Umiddelbart efter det dramatiske skyderiet fulgte hun efter den mistænkte gerningsmand - muligvis sammen med en anden kvinde. 

- Vi ved, hun løber efter gerningsmanden over Nørregårdsvej med retning mod P-huset umiddelbart efter skyderiet. Vi håber, hun kan bidrage med oplysninger om gerningsmandens færden derefter, siger Torben Svarrer, der er vicepolitiinspektør hos Københavns Politi. 

Politiet efterlyser også en slank mand på cirka 165 centimeter og en hvid bil efter skyderiet. Politiet kæder episoden i Lyngby sammen med flere skyderier, der har fundet i hovedstadsområdet siden oktober. 

Københavns, Nordsjællands og Vestegnens politikredse har lavet en fælles indsatsgruppe for at komme de mange bandeskyderier i hovedstadsområdet til livs.

Politiet kan kontaktes på 114.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik