Politi anholder to for drab på Nedim Yasar

To mænd på 24 og 25 år er blevet anholdt i forbindelse med drabet.

Nedim Yasar blev myrdet efter at have forladt bandemiljøet. Drabet skete på den dag, hvor han skulle udgive en bog om sit liv. Foto: Jan Christensen

Københavns Politi har netop oplyst, at de har anholdt to mænd, som de sætter i forbindelse med drabet på radioværten og den tidligere bandeleder, Nedim Yasar.

Drabet skete d. 19. november i år, og de to mænd er sigtet for drab samt medvirken til drab.

Københavns Politi oplyser, at de i forbindelse med anholdelserne har ransaget flere adresser i Storkøbenhavn samt på en enkelt adresse i Nordsjællands Politikreds, der fungerer som bandetilholdsted.

Politiet bekræfter, at der er tale om en rockerklub i Ganløse i Nordsjælland. TV 2 Lorry tidligere på dagen fortalt, at der har været massivt politiopbud ved rockerborgen torsdag.

De to anholdte fremstilles i grundlovsforhør fredag formiddag, og her vil anklagemyndigheden begære lukkede døre. Københavns Politi meddeler, at de på den baggrund ikke kan oplyse yderligere om de to anholdte.

Herunder kan du se video fra gerningsstedet, Hejrevej i Københavns Nordvest-kvarter.

00:19

Nedim Yasar blev ramt af skud på Hejrevej. Foto: Presse-fotos.dk

Luk video

Endnu efterforskes mulige motiver også, og der ledes efter et gerningvåben. Ifølge Københavns politi mener man nu, at der er tale om en revolver af mindre kaliber.

Drabet på Nedim

Nedim Yasar blev skudt ned, da han gik på åben gade i Københavns Nordvestkvarter.

 

Han var formentlig i godt humør - for han havde netop været til reception, hvor man fejrede udgivelsen af en bog, der handlesde om hans liv - og hans farvel - til bandemiljøet.

 

Men på Hejrevej ramte skuddene.

 

Nedim Yasar blev bragt til Rigshospitalet. Men forgæves. Dagen efter skuddene kom meddelelsen om, at den 31-årige radiovært, forfatter, debattør - og eksbandemedlem - var død.

Københavns politi er fortsat interesserede i at høre fra vidner, der overværede skudepisoden på Hejrevej, eller mennesker, som befandt sig i området - det vil sige Hejrevej, Glentevej og Vibevej både før, under og efter skyderiet.

I samme forbindelse vil de gerne høre fra folk, der har lagt mærke til en mørkeblå VW Passat. Inden drabet holdt den parkeret på Vibevej. Den havde en fejl på venstre forlygte, idet det kun var parkeringslyset, der var tændt.

Det er en bil som denne, der efterlyses.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik