Politi afviser ikke tip fra clairvoyanter

Under eftersøgningen af to-årige Storm i Hillerød natten til torsdag, hvor et par tusinde almindelige borgere hjalp til, skrev flere clairvoyanter samtidig flittigt på Nordsjællands Politis facebookprofil.

Stine Jensen skrev: 'Han er kørt ligeud et godt stykke og drejet ned af en grusvej med langt imellem lygtepæle. Der er hybenbuske ved vejen, han drejede ned af'. Andre 'så' en lav hvid blok og små grå garager for enden. 'Er desværre ikke lokalkendt i Hillerød, men billedet ligger fast der', skrev Angel Rahn Kristiansen.

Og selv om de henvendelser ikke er de første, politiet efterprøver, så afviser vicepolitiinspektør ved Nordsjællands Politi, Finn Bernth Andersen, ikke at tage clairvoyanternes tip alvorligt.

Clairvoyanternes oplysninger indgår i et samlet billede af de oplysninger, som vi får ind fra alle mulige andre, der ringer ind', siger Finn Bernth Andersen til DR P4 København.

De kan også godt give anledning til, at der bliver afhørt nogle folk', fortsætter han og understreger, at politiet i første omgang prioriterer faktuelle oplysninger i form af, hvad folk rent faktisk har set.

Finn Bernth Andersen kender ikke til selv til sager, hvor clairvoyanternes tip har ført til opklaring.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Lucas Kragh Christiansen

Politiet efterlyser igen mistænkt med nyt foto fra efterforskningen

Magnus Buhl Hansen

playMagnus Buhl Hansen blev dræbt af vanvidsbilist på Langebro - retssagen er udskudt

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere